Sådan føles bedrag, Plummer

Kan ikke lade være med at tænke på, hvor bedraget ham Plummer må føle sig i disse dage. I al fortrolighed giver han en journalist nogle oplysninger som baggrundsviden. Hvem kan fortænke manden i at tro, det bliver mellem de to.

At se selvsamme fortrolige oplysninger som kioskbasker på landets mest berygtede formiddagsavis, må have været som at få en mavepuster af en damptromle, for den stærkt udskældte hr. Plummer.

Bedraget er til at tage og føle på. Journalister er jo kendt for – eller vil i hvert fald gerne kendes for – at beskytte deres kilder og holde aftaler om fortrolighed. Disse aftaler bliver nu endnu sværere at overbevise kilder om efter denne Plummer sag. Vi journalister har intet at takke vores kollega, forfatteren af Plummer-bogen, for.

Det har Plummer helt sikkert heller ikke. Årsagen til hele denne affære, som Plummer desperat forsøgte at dække over ved at bytte med de fortrolige oplysninger, er nemlig alligevel smidt frem til offentlig beskuelse.

Plummer menes at have været sin kone utro. Det havde han formentlig en god grund til at skjule for hende og for børnene. Det er jo aldeles ubehageligt at blive afsløret som bedrager. 

Kæmper Plummer i disse dage en indædt kamp som både bedrager og den bedragede, så skal han have et pøj-pøj med på vejen herfra. Det må være fortvivlende ubehageligt, som et mareridt.

Men Plummer, sådan føles bedrag … !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *