Håndboldherrerne bruger samme scoretrick som mine tanker

Velkommen til min nye blog, som jeg har opkaldt efter min yndlings overspringshandling: Tankeflugt.

Tankeflugt er en disciplin jeg mestrer til fuldkommenhed.  Jeg plejer at sammenligne mine tankers evner til at flyve, med herrelandsholdet i håndbold. De drenge evner, om nogen, at lade bolden flyve i mål, efterladende et måbende og overrumplet forsvar. Sådan flyver mine tanker også. Hurtigt og uden at nogen kan stille noget op for at forhindre dem.

At sammenligningen står så voldsomt meget stærkere efter at gulddrengene blev europamestre i går, er en pure tilfældighed 😉

Jeg lader mine tanker få lidt luft under vingerne som afstresning mellem alle de pressemeddelelser, salgsbreve, hjemmesider og andre tekster, som mine kunder er så gode at lade komme i en lind strøm.

Akkurat som en hund, trænger mine tanker ind i mellem til et frikvarter, hvor de kan løbe frit omkring og pisse territorum af – og det gør de så her. Velkommen …

En tanke om “Håndboldherrerne bruger samme scoretrick som mine tanker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *