Banner reklamers faldgrube

SuperBest blev i 2010 mest kendt for kødskandaler og kødskandaler. Derfor skal fødevaregiganten naturligvis også roses, når der er grund til det. Dén grund sprang mig i øjnene i en topplaceret banner reklame.

“Det´næsten for nemt”
“Bestil i dag så leverer vi i morgen”

Sådan stod der i bannerreklamen fra SuperBest. En bannerreklame, jeg faldt over lillejuleaften, hvor jeg var grundigt sneet inde og stadig manglede at skaffe lidt rødkål og juleslik til huse.

Hvor storslået er det så ikke – netop i den situation – at SuperBest tilbyder mig at levere alt, hvad jeg mangler selveste juleaftensdag, hvor butikkerne jo ellers har lukket, i et ufremkommeligt snekaos, som forhindrer mig selv i at komme ud.

Det er da værd at rose SuperBest for. I stor og overdreven stil.

Eller kunne det tænkes, at SuperBest i virkeligheden ikke kan leve op til bannerreklamens løfter – og i stedet burde have lukket kampagnen i helligdagene … Velkommen til en af online markedsføringens faldgruber og glædelig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *